Update Fysiotherapie Schoutrop Waltmans m.b.t het corona virus

Update Fysiotherapie Schoutrop Waltmans

Net als u, werden ook wij een ruime week geleden geconfronteerd met de gevolgen van het corona virus.

In de eerste week hebben wij onze maatregelen al genomen. Risico-patiënten/oefengroepen werden afgebeld en iedereen werd geïnformeerd met betrekking tot onze voorzorgsmaatregelen, zoals door het RIVM aangegeven.
Het is een roerige week geweest die veel onduidelijkheden opriep met betrekking tot ons werk. Onze beroepsgroep, het KNGF, neemt tot op heden geen duidelijk standpunt aan op dit gebied. Er wordt ons geadviseerd 1,5 meter afstand te houden en lichamelijk contact te beperken tot 5 minuten. Zoals u begrijpt is dit voor onze, maar ook uw eigen veiligheid niet haalbaar. Daarom hebben wij vanochtend het moeilijke besluit genomen om de praktijk voorlopig tot 6-4-2020 te sluiten.

Dit wil echter niet zeggen dat wij niet voor u klaar zullen staan. Wij zijn momenteel volop bezig met het realiseren van fysiotherapie op afstand. Wij zullen u hiervan op de hoogte blijven houden. Mocht u vragen hebben zijn wij wel nog altijd telefonisch en/of per mail bereikbaar. Om dit zo overzichtelijk mogelijk te maken vragen wij u te bellen naar: 045-5457028 en/of te mailen naar: info@schoutropwaltmans.nl

Wij willen iedereen bedanken die deze week zo positief met alle veranderingen, afmeldingen en aanpassingen zijn omgegaan. Wij hopen dat jullie onze keuzes begrijpen en zullen jullie zeker op de hoogte blijven houden omtrent de nieuwe ontwikkelingen.

Bedankt en blijf in beweging!

Team Schoutrop Waltmans
Een hart voor u en de zorg

Publicatiedatum: 23-03-2020


Terug naar overzicht